Kertészeti termékek széles tárháza A-Z-ig


        

Gardena 8906

 

Ár (nettó) : 0 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
0 Ft

Maximális vágható átmérő: 25 mm Vágási típus: Kétélű Alsó kés: Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél alsó kés, erős alumínium markolat, cserélhető kés, változtatható nyílásszögű markolat. A precíziós élezésű késekkel ellátott GARDENA Comfort metszőolló tökéletes a friss, zöld hajtások kényelmes vágására. A különösen keskeny vágófej különösen precíz vágást tesz lehetővé. Az ergonomikusan kialakított, alumíniumból készült, puha elemekkel ellátott alsó és felső markolat gondoskodik a maximális kényelemről vágás közben. A metszőolló praktikus, egykezes biztonsági zárral rendelkezik a balesetmentes tárolás érdekében.  

A két csiszolt penge vágáskor egymás mellett csúszik el; így végez pontos és tiszta munkát. A Comfort metszőolló tökéletes választás virágok és friss, zsenge hajtások vágására.

Kényelmesen használható

Az ergonomikus alumínium markolat tökéletesen fekszik a kézben. A felső és alsó fogantyúba beépített puha műanyag elemek csúszásmentes felületet biztosítanak és kímélik a csuklót vágáskor.

A lehető legjobb minőség

A Comfort metszőolló hosszútávú beruházás. 25 év szavatosság maximális 'Made in Germany' minőséget biztosít!

Biztonságos tárolás

Az egykezes biztonsági zárnak köszönhetően a metszőolló egyszerűen, egy kézzel zárható, és használat után biztonságosan tárolható.

Különleges előny

A kés szükség szerint újra élezhető és cserélhető.

OTNjNmM