Kertészeti termékek széles tárháza A-Z-ig


        

Gardena 8854

 

Ár (nettó) : 0 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
0 Ft

Maximális vágható átmérő: 20 mm Vágási típus: Kétélű Alsó kés: Rozsdamentes acél Penge: Precíziós élezés TermékleírásRozsdamentes acélból készült alsó kés, üvegszállal megerősített markolatTapadásmentes bevonattal ellátott felső késével és rozsdamentes acélból készült alsó késével a GARDENA Classic metszőolló tökéletes választás vi ágok és zsenge hajtások vágásához. Ergonomikus kialakítású markolatának felső részén puha elemek biztosítják a lehető legnagyobb kényelmet vágás közben. A metszőolló praktikus, egykezes biztonsági zárral rendelkezik a balesetmentes tárolás érdekében. A szavatosság időtartama 25 év. Jellemzők Kényelmesen használható

Az ergonomikus markolat tökéletesen fekszik a kézben. A felső fogantyúba beépített puha műanyag elemek csúszásmentes felületet biztosítanak és kímélik a csuklót vágáskor.

A lehető legjobb minőség

A Classic metszőolló hosszútávú beruházás. 25 év szavatosság maximális 'Made in Germany' minőséget biztosít!

Biztonságos tárolás

Az egykezes biztonsági zárnak köszönhetően a metszőolló egyszerűen, egy kézzel zárható, és használat után biztonságosan tárolható.

Vágási elv: kétélű

A két csiszolt penge vágáskor egymás mellett csúszik el; így végez pontos és tiszta munkát. A GARDENA Classic metszőolló tökéletes választás virágok és friss, zsenge hajtások vágására.

NjBjM